Пловдивчани помолиха Plovdiv24.bg за съдействие

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
09:05 / 06.11.2016
5475
Живеещите на ул."Люлебургаз" с номера 2, 4, 6 и 8 се обърнаха със специална молба към редакцията на Plovdiv24.bg, а ние се ангажираме да я отправим където трябва. Ето и историята:

"Здравейте, уважаема медия! Вече 10 години ежедневно чета Вашия сайт и чрез него се информирам за любимия град Пловдив и за областта. Впечатлен съм от това, че винаги откликвате на проблемите на пловдивчани и ги отнасяте до съответните хора или институции. Дойде време и аз да Ви помоля за услуга. Проблемът е следният:

Живея на малка улица в центъра на града - "Люлебургаз" в участъка, заключен между бул."Васил Априлов" и ул."Захари Стоянов". След проточилия се ремонт на "Васил Априлов" сега всички се радваме на новата отсечка. 

Докато течеше ремонтът обаче се наложи и нашата уличка да бъде разкопана, за да може една от 4-те къщи, която бе построена наскоро да се присъедини към новия водопровод на "Васил Априлов".

Дотук добре, изтраяхме една седмица и с хиляди обещания от работниците улицата бе "направена", но и недовършена напълно. Защото тежкият багер натроши някои от плочите от настилката и съответно те не можаха да стигнат. 

Казаха ни, че ще им докарат други и всичко ще бъде завършено. Но уви, булевардът вече функционира, но няма и помен от работниците. Улицата си стои недовършена, а самите плочи хлътнаха по средата, защото бяха положени само върху пясък, без да се слага никакъв цимент или нещо подобно. 

Сега само човек да стъпне и се местят. Какво да кажем, когато мине кола... Наред с това единственият вход и изход към улицата е в окаяно състояние благодарение на ВиК, които преди няколко години смениха една шахта временно и сега тя стърчи много над нивото на улицата, а циментът около нея вече се е натрошил и постоянно се ронят камъни, което затруднява пешеходците и е предпоставка за разрушаване на нашите автомобили.

Молбата ми към Вас е, ако може Вие като медия номер едно, да отнесете въпроса до компетентните хора, за да може четири къщи отново да се върнем към спокойствието, а не всеки ден да наблюдаваме тази гледка - улицата ни прилича като след бомбардировки в Кербала или Камбоджа.

Прилагам и малко снимков материал. А също така искам и да Ви благодаря предварително! С уважение - живеещите на ул. "Люлебургаз" номера 2,4,6 и 8"

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
24 май е, честит празник!
Опасната тенденция продължава: Смъртоносно и по диагонал
Кметът на "Южен" с апел към жителите на района
Той се завърна: Нагъл шофьор отново паркира в абсолютно нарушение...
Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален...
Пловдивски бизнесмен към шефа на полицията: Ще изляза на протест ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).