Пловдивчани останаха разочаровани след разходка по екопътеките край Пловдив

Автор: Силвия Станева
Коментари (1)
21:53 / 24.03.2022
10427
Група пловдивчани решиха да се разходят по поляните край село Марково, но останаха леко разочаровани от падналите дървета, които правят пътя непроходим. За неволите по време на разходката им споделиха самите те за Plovdiv24.bg. Ето какво ни разказаха:

"Днес времето беше чудесно и с приятели решихме да си направим разходка по пътеките на Марково. Оказа се обаче, че на почти всички пътеки има големи паднали дървета, вероятно заради слаба коренова система и вследствие на снега и ветровете от началото на месец март. Най-много бяха в района на Слънчева поляна и в посока Манчова поляна. Опитахме се да махнем някои, но бяха твърде големи и тежки и само си изподрахме ръцете. Успяхме някак да се качим нагоре към почивна база "Иглика" и от там поехме наляво в посока Храбрино, за съжаление и там имаше затрупани части от пътеката с дървета и особено на екопътеката, която излиза зад конната база в близост до Старата изба "Първенец". Нямаме особена вяра, че горските ще решат да почистят пътеките от дърветата, затова реших да пиша именно до Plovdiv24.bg, за да може да стане публично достояние. Също така е хубаво и други хора, които решат да си правят разходки в района, да са запознати с това, защото има дървета, които са на път да паднат и не се знае дали няма да стане инцидент."

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).