Пловдивчани окупираха Главната! Такава навалица не помним отдавна

Автор: Силвия Станева
Коментари (1)
16:00 / 21.11.2021
9755
Хиляди пловдивчани и гости на града се възползваха от слънчевото и топло време в почивния ден, за да излязат на разходка, видя репортер на Plovdiv24.bg. Главната е пълна с хора, а места в заведенията по нея много трудно се намират.

Социолозите информират за ниска избирателна активност в града под тепетата, но няма как положението да е по-различно, след като абсолютно всички са на Центъра. Следобед температурата в Пловдив беше около 15-16 градуса.

В понеделник от запад ще започне увеличение на облачността, което до вечерта ще обхване по-голямата част от страната. Привечер на места в Западна България ще превали дъжд. Температурите ще са без съществена промяна.

През нощта срещу вторник и във вторник валежната зона ще се премества на изток. Вятърът ще се ориентира от североизток и с него ще започне захлаждане.

В сряда ще преобладава облачно време, на отделни места, главно в Южна България, ще има и слаби валежи. Вятърът ще отслабне, ще стане източен. Ще бъде сравнително хладно.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).