Пловдивчани недоволни отново, атакуват камионите на "Чистота" след смяна на графика

Автор: Мариана Панчева
Коментари (32)
14:50 / 26.08.2017
10495
Нервни пловдивчани започнаха да атакуват служителите на "Чистота" с буркани.... Буквално. 

За неприятностите, само седмица и половина след като сметосъбирането бе изместено в светлата част на деня, разказа за Plovdiv24.bg директорът на общинското предприятие Иван Стоянов

"Заради сигнали за шум при в ранните часове на деня решихме да променим графика за обслужване на съдовете за смет. За изключително краткото време обаче се натрупаха нови", сподели той. И не само - служителите му вече са мишени на нападки заради новото си работно време. 

"След множество жалби помолихме графикът на "Чистота" да се промени и сметосъбиране да не е в малките часове, за да не пречи на почивката на плвдивчани. Разговаряхме за корекция и в крайна сметка тя се случи", разказа и кметът на район "Централен". "Вече не се събира в малките часове. Но... започнахме да получаваме жалби, че събирането на боклука - особено сутринта, създава предпоставки за задръстване", поясни Георги Стаменов. Той обаче е категоричен, че ситуацията граничи с абсурд. 

Първо валят оплаквания, че е шумно сутрин, после - защо е спрял камионът и чисти. Нека дадем възможност на всеки да си свърши работата, призова той.


Виж коментарите (32)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).