Plovdiv24.bg продължава да е непоклатим медиен лидер в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:30 / 25.08.2015
2878
Plovdiv24.bg продължава да е непоклатим медиен лидер в Пловдив и през "слабия" от към читатели месец юли, сочи актуалната статистика на единствената засега одит агенция на онлайн пазара Gemius.

Plovdiv24.bg изпреварва категорично всички останали национални и местни медии по четимост в Пловдив.

Plovdiv24.bg продължава да е независимата пловдивска медия, за разлика от други, собственост на различни съмнителни бизнес структури или олигарси. Това продължава да е трън в очите на статуквото и срещу сайта ни е съсредоточен огромен финансов и институционален ресурс, но пловдивчани продължават да доказват, че са далновидни хора и се доверяват на единствената медия, която е тяхна собственост.

В опитите да бъде изместен от лидерската позиция Plovdiv24.bg, "конкурентите" изразходват изключително много ресурси в привличането на изкуствен трафик, като се е стигнало до положението в момента, порно сайтове да пренасочват автоматично трафика си в други "пловдивски" медии.

Това пък им отреди унизителната реалност, едва мизерен процент от трафика им да е пловдивски, за сметка на изкуствено докарания национален. На така наречените пловдивски преследвачи вече са паднали до там съответно едва 26% и 35% от посещенията в сайтовете им да са от Пловдив.

Очаквано предизборно се съсредоточава все по-голям ресурс в заглушаване на независимата журналистика, но Plovdiv24.bg ще остане пристан на безпристрастното отразяване на кампанията за Местни избори 2015 и ще продължи както да отразява кандидатите, така и да ги критикува, както представителите на актуалната местна власт, така и конкурентите.

Благодарим за доверието на нашите читатели, благодарим и на доверието на всички рекламодатели, които могат лесно да отсеят истинската медия от изкуствено създадения балон и неслучайно залагат на Plovdiv24.bg при комуникирането с пловдивчани.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове
УМБАЛ "Свети Георги" придоби най-високия сертификат за диагноза и...
Внезапно си отиде Пламен Асенов
Пепа Деведжиева: "Синя България" е за връщане към нормалността в ...
НИМХ издаде нови предупреждения за днес
Продуцент на U2 и носител на шест награди Grammy идва в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).