Пловдив живее активно! Вижте страхотните неща, които ще се случат днес!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:57 / 17.09.2017
12508
Днес "Живей Активно!" ще предизвика пловдивчани да се включат в една необичайно енергизираща надпревара. Наред с множеството активности, разпръснати из целия град, едно от най-емблематичните средища на спорта в Пловдив - Гребната база, ще бъде домакин на първата драконова надпревара. Новите атракционни драконови лодки ще се впуснат в невиждано състезание по Гребния канал.

Начело на двата отбора ще застанат олимпийската легенда Йордан Йовчев и музикалното дуо Pavell & Venci Venc'. Точно в 13:00 ч. на новите драконови лодки ще се качат капитаните, заедно с подбран отбор, и в епичния сблъсък ще излъчат носителя на драконовото отличие.

Пловдивчани ще имат възможността да станат част и от редица други спортни активности и да ги споделят с най-близките си. Сутринта на Пеещите фонтани ще се съберат ентусиастите със скейт и ролери, а пред Общината ще бъде организиран пешеходен марш с Евгени Иванов-Пушката, Тити Папазов и Владо Николов. Йордан Йовчев и Любомира Казанова ще бъдат с колела пред Народната библиотека "Иван Вазов" за велошествие.

На стадион "Пловдив" Тереза Маринова и Plovdiv Run ще бягат 5-километров маратон, а след това ще се включат в различни спортни предизвикателства. В парк "Лаута" стопани и кучета ще тичат в първото пловдивско издание на маратон за кучета, предвождани от професионалния треньор Асен Аролски. Официалното откриване ще се състои от 10:00 на площад "Централен" с участието на плеяда от български спортни и музикални звезди.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).