Пловдив става строителна площадка, вижте къде предстоят мащабни ремонти!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (20)
15:29 / 29.03.2016
13450
Строителни фирми масово се насочват към общински проекти заради спирането на големи обществени поръчки на национално ниво. Така кметът Иван Тотев обясни огромния интерес за участие в конкурсите за Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

По думите му в момента Общината е засипана от запитвания и искания за удължаване сроковете за приемане на оферти.

"Ще стартираме максимален брой процедури и ще започнем работа по тези, които излязат", сподели Тотев и поясни, че със сигурност Общината ще иска сключване на договор за ул. "Любен Карвелов" и ул. "Гладстон.

"Пуснахме процедури за "Асеновградско шосе" и бул. "Княгиня Мария Луиза" в частта от църквата "Света Петка" до "Източен", пусната е процедура за второто колело на Панаира с части от бул. "Дунав" и "Брезовско шосе", отделно за бул. "Марица юг" край ВХВП, за бул. "Шести септември" край Отрезвителя и ул. "Ясна поляна". Тази година предвиждаме да пуснем поръчката и за пробива под Водната палата", изброи още той. 

Отделно от тези обекти вече тече ремонтът на бул. "Васил Априлов", всеки момент ще стартира този на "Коматевско шосе", а не след дълго - през лятото - започва и реконструкцията на бул. "Руски". Продължението на ул. "Цветан Лазаров" пък трябва да е готово до есента.

Виж коментарите (20)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).