Пловдив ще рисува днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:15 / 06.06.2015
2061
"Drawing Day - България - да рисуваме заедно!" ще се проведе за шеста поредна година в над 14 града на страната /и в над 30 групи/. Организатори на инициативата са Община Пловдив, дирекция "Спорт и младежки дейности" и младежите от Център за работа с доброволци към НБ "Иван Вазов".

Ръководи се от Пловдив и всяка година творим над важна тема. Сега ще се включим и в международния конкурс "Нарисувай увреждане". На посочения имейл drawdisability@globi-observatory.org ще бъдат качени като снимки рисунките на участниците.

Днес ще рисуваме в Пловдив - Цар Симеоновата градина, до Пеещите фонтани, от 10:00 до 12:00 часа и ще наредим заедно импровизирана изложба между дърветата.

Зам.-кметът Петър Зехтински ("Спорт, младежки дейности и социална политика") ще присъства на закриването и ще раздаде награди на участниците.

Входът е свободен за всички, които обичат да рисуват! Да си направим един прекрасен празник - рисувайки ЗАЕДНО с приятели, близки и непознати!!!

Това е ден, в който можеш да покажеш на другите, че вярваш в уменията си да създаваш красота, да споделяш и да се чувстваш свободен, а това дава надежда за по-добро бъдеще.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...
Цветелина Пенкова отчете мандата си в Европарламента и се срещна ...
Читателка: Намерена е голяма връзка с ключове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).