Пловдив се представя на есенния Икономически форум за Югоизточна Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:19 / 25.10.2004
1108
Пловдивската икономика ще бъде представена на престижния международен форум “Публично-частно партньорство – финансиране на инвестиционни проекти в публичния сектор – предизвикателства и тенденции”, който ще се състои на 2 ноември в НДК. Водещ доклад пред участниците в кръглата маса ще прочете кметът на Пловдив д-р Чомаков. В доклада ще бъде представен опитът на Пловдив по различни проекти, както и пречките, възникващи пред успешната им реализация, съобщиха от пресслужбата на общината. Д-р Чомаков ще презентира опита и възможностите на местната ни власт и в панела “Участие на частния сектор при обществените и комунални услуги”, където основен говорител ще бъде и министър В. Церовски.
участие във форума ще вземат висши представители на големи фирми от тежката промишленост, леката промишленост, хранително-вкусовата и консервна промишленост, строителството, услугите и др. Ще бъдат обсъждани икономическите перспективи на страните от Югоизточна Европа, публично-частните партньорства, развитието на финансовите и капиталови пазари, пазарът на земя и др. Сред лекторите са Лидия Шулева, Милен Велчев, Божидар Данев, министри от страните в Югоизточна Европа, представители на Световната банка и др.
Форумът ще бъде открит от Президента Първанов и от Президента на Република Черна гора Филип Вуянович.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).