Пловдив отбелязва седмата Нощ на театрите, ето как!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 16.11.2019
2730
Днес, 16.11.2019г. Пловдив отбелязва седмата нощ на театрите. Ще бъдат осъществени 15 събития в 7 локации в рамките на европейската инициатива.

Хитовото представление "Слава“ и 5 тура с разходки зад кулисите на Драматичния театърще зарадват театралните фенове.

Началният час на представлението, което разказва истинската история на най-лошата певица на света Флорънс Фостър Дженкинс, на Камерна сцена e тази вечер от 19.30 ч. След края на постановката екипът ще се срещне с публиката.

Актьорите ще бъдат гидове в магичния свят на театралното изкуство, като първото "Театрално пътешествие – зад кулисите на спектакъла "Събитие“ е в 16:30 ч., а последното - в 18:30. От съображения за сигурност деца под 12 години няма да се допускат без придружител.

Театър "ХЕНД“ ще отбележи Нощта с три свои продукции - детската куклена постановка "12-те братя“, абсурдната сатира "Крал Юбю“ и Stand up шоуто "Лъжи за масово поразяване“.  

Днес в Кукления театър ще има две последователни представления (в 10:30 и 11:45 ч.) на "Мързеливата пчеличка“.

Национална гимназия за сценични и екранни изкуства в Пловдив за първи път ще участва в театралната Нощ. Днес там ще случи един спектакъл за деца и родители, базиран на принципа на играта и импровизацията. 

В проекта "Приказки за живота" участници ще бъдат учениците от НГСЕИ Пловдив, както и деца и възрастни от публиката. История, съставена от няколко по-малки - за желанията, за радостите и разочарованията, за личностните човешки качества, за емпатията и вниманието към околните, за всичко истинско и ценно, като обич, прошка, благодарност.

Проектът е отворен за участие от всички етностни и социални групи, както и за гостите на града. Входът е свободен, а началото ще бъде поставено в 16 ч.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Известен пловдивчанин стана баща за първи път
Пловдивчанин видя камера на КАТ в града и изригна: Не ви ли е сра...
Кола на абитуриент се запали в движение в Пловдив
Тя най-после идва в Пловдив!
Борислав Инчев: Пловдив не трябва да бъде възприеман като част от...
870 души не знаят дали ще се събудят утре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).