Пловдив е парализиран според най-новата информация!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
22:56 / 02.06.2019
19611
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса последната информация от пресцентъра на пловдивската полиция: "Над 20 патрулни автомобила на ОДМВР - Пловдив са разположени по невралгичните точки в града. Там има и дежурни екипи на ОП "Чистота" и почистващата фирма КМД. Усложнено е състоянието и са затворени за движение подлезите на "Скобелева майка" и "Гладстон", бул. "Марица юг4 под моста на УХТ, бул. "Васил Априлов" железен мост, "Шести септември" преди Адата до "Макдоналдс", "Найчо Цанов", части от бул. "Санкт Петербург", бул. "Освобождение" до военните поделения, "Коматевско шосе", участъци от бул. "Христо Ботев" от Сточна гара до бул. "Източен".

При започване на дъжда обстановката непрекъснато е анализирана, като по време на по-лекия валеж е създадена организация полицейски екипи да отклоняват движението от затруднените участъци, а след усилването на дъжда е свикан щабът в 20 ч.

Постъпила е информация за неработещи светофарни уредби и по разпореждане на директора на големите кръстовище се осъществява ръчно регулиране до отстраняване на аварията. Също така са изгорели стрелки на жп гарата и влаковете се управляват на ръчен режим, като се дивжат със закъснение.

Четири екипа доброволци от ДФ "Пловдив 112" помагат за изтегляне на закъсали автомобили. Апелираме водачите на автомобили да се движат с повишено внимание по пътя Асеновград - Чепеларе, заради паднали камъни на платното.

Предупреждаваме гражданите за тяхната сигурност да не използват подлезите в града до цялостното им отводняване и почистване. Патрули на Общинска охрана обхождат съоръженията, които са обезопасени със сигнални ленти.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (104):
16.08.2019 Силен дъжд, гръмотевици и светкавици се сипят над Пловдив! Отива ли си
лятото?
04.08.2019 БиБиСи със стряскаща прогноза за климата в Пловдив
24.07.2019 EVN: Когато целият град бе под вода, ние нямахме големи аварии!
24.07.2019 Шокиращи кадри! Вижте как мълния пада на метри от прелеза на
"Пещерско"!
23.07.2019 Борят наводненията в Пловдив със специални резервоари
23.07.2019 Огромно дърво се строполи върху сграда в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).