Пловдив домакин на национална среща на Асоциацията на студентите-медици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:13 / 06.10.2017
2241
Асоциацията на студентите-медици в Пловдив (АСМ-Пловдив) е организация с 15-годишен опит в сферата на медицинското образование, промоцията на здравето и превенцията на заболяванията. Организацията, представлява над 450 студенти по медицина от Пловдив и е пълноправен член на Асоциация на студентите медици в България (АСМБ) - най-голямата студентска организация в България. АСМБ е съучредител и част от Национален младежки форум, представляващ 1.5 млн. студенти - медици от 105 страни и партнираща със СЗО, UNESCO, UNICEF, UNFPA (Фонда на ООН за население) и др.

Тази година от 03.11 до 05.11 АСМ-Пловдив ще е домакин на 32-рата Национална среща на Асоциацията на студентите-медици в България (АСМБ). Над 200 студенти, лекари и хабилитирани лица в сферата на медицината от цяла България ще се съберат в града под тепетата, за да се включат в разнообразни лекции, трейнинги и уъркшопове, целящи да обогатят знанията на участниците по най-модерните теми в медицината.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).