Plovdiv Plaza ще свети в лилаво за "Световния ден на недоносените деца"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:54 / 12.11.2019
3745
PLOVIDV PLAZA мол се присъедини към кампанията за отбелязване на Световния ден на недоносените деца – 17 ноември, и всяка вечер от 11 до 17 ноември ще свети в лилаво. По традиция всяка година през ноември забележителности и сгради по целия свят, сред които Емпайър Стейт Билдинг, Ниагарския водопад, мостът над Босфора, се осветяват в лилаво в чест на преждевременно родените бебета и техните семейства. У нас освен търговския център в Пловдив сред сградите, специално осветени в неделя, ще са още крепостта Царевец, България Мол в София, фонтаните в Правец и сградата на Драматичния театър в Сливен.

Специално за всички родени преждевременно деца и техните семейства на 17 ноември, неделя, на ниво 2 в PLOVIDV PLAZA се организира "Бал на малките герои“, в рамките на който децата може да се включат в "Талантливо караоке“ или "Весела работилничка за герои“. А за всички, които искат да подкрепят дейността на фондация "Нашите недоносени деца“ е благотворителният базар с ръчно изработени изделия, образователни игри и артикули на фондацията.

Като част от кампанията в подкрепа на благородната кауза от 9 до 30 ноември PLOVIDV PLAZA е домакин и на пътуващата изложба на фондация "Нашите недоносени деца“ – "Родени герои. Животът, който предстои". Тя е посветена на правото на пълноценен живот на всички недоносени деца и новородени бебета с влошено здравословно състояние. Всички посетители на търговския център ще могат да се любуват на фотографиите, заснети от известния детски фотограф Калина Арсова "Калина ме снима".

PLOVDIV PLAZA и фондация "Нашите недоносени деца" канят пловдивчани да посетят изложбата, да се снимат с нея и да споделят снимките в социалните мрежи с хаштаг #ПодкрепямМалкитеГерои. Инициативата е посветена на усилията на фондацията за създаване на Национална програма за проследяване на здравето на недоносените деца до 7 годишна възраст.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).