Пияни жени нахлуха в пловдивско училище и набиха учители

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:34 / 14.04.2012
5738
Две пияни жени и техен приятел нахлуха в основно училище в Пловдив, нападнаха бодигарда и набиха учители. Компанията на градус връхлетяла в школото, за да се саморазправя с ученици. Тримата са обвинени за хулиганство, а една от жените е с по-тежко обвинение заради рецидив, съобщиха от районната прокуратура в Пловдив.

В края на миналата учебна година Дита Михайлова, Красимир Кацаров и Маргарита Болгурова седели на пейка пред магазин в район "Северен", пиели алкохол и слушали музика. През междучасието от близкото ОУ "Димитър Димов" излезли няколко момчета, които си купили закуски и седнали на съседна пейка. Пияниците започнали да дразнят децата, да ги псуват и да ги карат да плащат за музиката. Като свършило междучасието, момчетата се върнали в училището, а малко по-късно тримата тръгнали да търсят децата в класните стаи.

Още на входа на школото обаче те били спрени от бодигарда, който с помощта на чистачката не ги пуснал да влязат. На помощ се притекли и учители, които преградили пътя на пияниците към стълбите за първия етаж. Разярените Дита, Маргарита и Красимир през цялото време псували и наричали учителите "боклуци" и "мръсници", след което набили чистачката. Те се опитвали да удрят бодигарда и зам.-директора на школото, а когато пристигнали полицаи, нападнали и тях. При разпитите в полицията не се признали за виновни. След като изтрезнели, били пуснати на свобода с мярката "подписка".

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пейков за електромобила си: Стигам със зор от Пловдив до София, н...
Туристи оставиха близо 9 млн. лв. в Пловдив
Дъждовно и облачно ще е времето днес в Пловдив
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).