Пиян турчин опита да изнасили рецепционистка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:18 / 29.05.2015
5029
Автомонтьор от Истанбул ще лежи 8 месеца в затвора за опит за изнасилване на рецепционистка, реши Пловдивският районен съд.

Инцидентът станал на 16 май в малък хотел. Пиян, към 5,30 ч сутринта турчинът заговорил на турски рецепционистката, като сочел към часовника си. Момичето помислило, че гостът желае да бъде събуден в 13 ч. Той обаче поискал лист и химикал и написал: "1 h, , 100 leva". 

Девойката разбрала, че ѝ предлага платен секс, и отказала. Мъжът обаче се пресегнал през плота и я задърпал. Тя побегнала, но мъжът се нахвърлил да я целува, като натикал в ръцете ѝ златните си пръстени. Помъкнал я към стълбището.

Охрана нямало, а в хотела имало само един гост. Мъжът успял да я завлече до 3-ия етаж, но паднал по стълбите и жертвата му хукнала. Била на крачка от входната врата, когато мъжът я настигнал. Прехвърлил я през рамото си и я занесъл до стаята си на 4-ия етаж. Там я проснал на леглото и опитал да я разсъблече. Тя успяла да се измъкне и го заключила.

Турчинът тропал и викал, накрая заспал гол. Така го намерили полицаите. Пред съда твърдял, че искал само да я целуне.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Семейство от "Базар Капана": Боядисваме само борци


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).