Пиян шофьор потроши няколко коли в "Тракия" и се прибра у дома, но го изненадаха

Автор: Васил Динев
Коментари (10)
10:37 / 13.09.2017
26819
Пиян шофьор сътвори истински екшън в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. В ранните часове на вчерашния ден - около 1,50 ч. в района на 8-и блок в "Тракия" две момчета излизат от заведение и се качват на автомобил. Шофьорът обаче губи управление и помита няколко паркирани коли. Намиращ се наблизо пловдивчанин чува силния шум и се качва на колата си, за да догони джигита. 

Междувременно пияният водач, вече движещ се на джанти, паркира пред блока си и се прибира. Извиканите на място полицаи установяват 1.55 промила алкохол в кръвта на шофьора. Самият той пък се опитва да представи спътника си като шофьор, но по раните по главите им и размера на счупени участъци по предното стъкло полицаите хващат пияния шофьор в лъжа. Той твърди, че е пил само 4 бири, но дрегерът е категоричен, че е превишил допустимите промили над 3 пъти.

Виж коментарите (10)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).