Пиян шофьор помете петима на тротоар, тръгна си пребит от свидетели

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:58 / 17.06.2010
16447
Водач блъсна с колата си петима пешеходци на тротоар в Пловдив и избяга. По първоначални данни снощи на ул. "Ландос" около 22 часа лек автомобил "Мерцедес", управляван от А.Х. /27 г./ от Пловдив, ударил бременната Б.Р. /18 г./, В.П. /43 г./, 19-годишната П.К., 2-годишната Н.Р. и 10-годишната Х.Р. В болница със счупен таз е настанена Б.Р. По-малкото дете също е в болница, оставено за наблюдение. Мъжът, другата жена и по-голямото момиченце са с контузни рани. След медицински преглед тримата са изписани за домашно лечение.

След инцидента, по думи на водача, свидетели на случилото се му нанесли побой и затова той напуснал местопроизшествието. Три часа по-късно А.Х. сам се предал в полицията. Направеният тогава тест с дрегер установил 0.87 промила алкохол в кръвта му. По първоначални данни колата се е движила с несъобразена скорост и при навлизане в завой се качила на тротоара.

Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).