Пиян пловдивчанин вилня в бургаска болница, преби двама лекари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:09 / 24.05.2017
5245
Двама лекари и част от персонала на МБАЛ "Бургасмед" станаха жертва на насилие от страна на пациент, съобщиха от лечебното заведение.

Тази сутрин в спешното отделение на болницата, чрез Спешна медицинска помощ е докаран и приет за спешно лечение мъж на 20години, във видимо нетрезво състояние, съмнение за гърч и предполагаема употреба на наркотични средства.

Мъжът е буйствал и е бил агресивен, като при опита за оказване на спешна помощ от страна на медицинския екип от отделението, той напада дежурния лекар, лекаря, извикан от отделение по Анестезиология и интензивно лечение за консултация, както и друг член от персонала на болницата, опитващ се да помогне. В помощ на медицинския екип се намесва и придружител на друг пациент приет в Спешно отделение.

Лекарят от реанимация е ударен с юмрук в корема и е повален на земята, другият член от персонала е в тежко състояние, но без опасност за живота. Той е приет за лечение в болницата със счупен нос, което ще наложи последваща операция, съмнение за фрактура на левия крак, тежки хематоми по цялото лице.

На мястото веднага е извикана полиция, а буйстващият пациент е задържан от органите на реда.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).