Педофили-онанисти посред бял ден на Бунарджика!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
08:42 / 24.01.2015
19514
Педофили-онанисти посред бял ден на Бунарджика - на това се е натъкнала вчера редовна читателка на Plovdiv24.bg. Сигналът й, който публикуваме без редакторска намеса, веднага ще бъде препратен до пловдивската полиция, от която ще очакваме конкретен отговор:

Здравейте! Не знам дали има смисъл да ви пиша, но все пак реших да го направя. Живея близо до Бунарджика и често си разхождам кучето там. Почти всеки път, когато се разхождам /особено по горните алеи/, се натъквам да хора, които мастурбират, докато те гледат, даже няколко пъти ми се е случвало да ме причакват и да си размятат половите органи. 

Заради тези случаи реших, че е по-добре да се разхождам по главната алея. Вчера обаче, докато се разхождах, минах през една от детските площадки и се натъкнах на такава сцена: мъж стоеше на една пейка недалеч от площадката, наблюдавайки децата и задоволявайки се в същия момент. 

След няколко часа пак минах от същото място - този път друг мъж мастурбираше, гледайки към децата. Когато забеляза,че го гледам, спря и избяга, но в случая след няколко часа този извратеняк вероятно пак ще се върне. 

Наясно съм, че това не е от вчера или днес, имало е и няколко случаи на изнасилени деца на това тепе. Мисля, че все пак е време да се направи нещо по-въпроса, защото е абсурдно това да се позволява да се случва. Според мен решение би било да има патрулиращи полицаи, които следят за такива педофили.

Виж коментарите (38)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).