"Пази мотористите! И тях някой ги чака вкъщи!": Начало на мотосезона в Пловдив

Автор: Гено Петров
Коментари (8)
19:51 / 21.03.2023
6539
Рев на мотори ще разтърси Пловдив в сряда, когато ще се състои традиционното откриване на мотосезона.

Празникът на мотористите ще започне на 22 март в 10:00 часа в клубната къща на Вагабонд МС на бул. "България". В 12:00 часа ще започне и мотошествие към Бачковския манастир, където ще бъде отслужен традиционен водосвет за началото на новия сезон.

Тази година мотото на събитието, подробности за което ще бъдат дадени утре, е "Пази мотористите, и тях някой ги чака вкъщи!“

Полицейски екипи ще се грижат за безопасността на движението при провеждане на традиционно мотошествие утре в Пловдив и региона. В тази връзка е възможно поетапно да бъде забранено преминаването на моторни превозни средства по маршрута на организираното придвижване на мотористите от ул. "Дилянка" към Бачковски манастир.

След началния час на потегляне - 12 ч., временните ограничения и промени в организацията на движението в Пловдив ще са по бул. "България", бул. "Цар Борис ІІІ Обединител", ул. "Найчо Цанов" и  "Асеновградско шосе". През деня са възможни и затруднения по направлението: Пловдив – Асеновград – Бачково и в района на Бачковски манастир. 

Апелираме водачите да изпълняват стриктно разпорежданията на служителите на реда, за да бъдат избегнати необосновани затруднения  на трафика по посочените маршрути.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).