Пациент налетя на санитарка в Пловдив, била хубава и искал секс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
16:30 / 21.05.2015
6869
Пациент на пловдивската университетска болница "Св. Георги" нападна санитарка на нощното й дежурство, притиснал я в коридора и й направил предложение за секс. Инцидентът е станал в клиниката по ортопедия и травматология.

27-годишният Стефан Моллов, който е от ромски произход, бил приет на 12 май с разрязана ръка от стъкла. Наложило се да му правят операция, тъй като имал скъсан мускул. Циганинът хвърлил око на хубавата санитарка и във вторник вечерта поискал да я почерпи. 

Тя учтиво отклонила поканата и обяснила, че има много работа. Любовчията обаче не се отказал, издебнал я, когато преминавала покрай стаята му и изскочил на коридора. Притиснал я към стената и жената едва успяла да избяга. Произшествието е докладвано на следващия ден на старшата сестра Ина Чаталбашева.

"Санитарката беше много уплашена. Колебае се дали да подаде жалба срещу пациента. Неведнъж сме имали подобни "ухажвания" от дядовци с деменция, но в конкретния случай е съвсем умишлено", коментира тя.

Шефът на клиниката проф. д-р Владимир Ставрев също е информиран за инцидента. Той уточни, че вчера Моллов е изписан, тъй като вече бил в добро състояние. 

Болницата обаче ще води дело срещу него за направените разходи при лечението му. Мъжът не си е плащал здравните осигуровки. Постъпил в болницата като спешен пациент.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кандидатите на ГЕРБ в Пловдив: Транспортът трябва да е национален...
Пловдивски бизнесмен към шефа на полицията: Ще изляза на протест ...
Мощна офанзива на "Модър-Царевец"
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Съдът върна на работа бившия шеф на "Общински пазари"
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).