POP-UP парк ще обиколи Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:19 / 10.09.2018
3094
През месец септември POP-UP парк ще обиколи Пловдив, като отново ще провокира местните жители да изпробват физическата активност в градска среда и ще провери до колко съвременните граждани се осмеляват да опитат нетрадиционен спорт в нетипична фитнес обстановка.

През месец септември мобилният градски парк ще обиколи няколко локации в града, като той вече посети Младежкия хълм, по време на фестивала Shake That Хълм. На 14-и и 15 септември, той ще стане част от вкусното събитие Food for Mood, за да раздвижи похапналите посетители. Pop-up парк ще се включи и в програмата на Празници на Стария град. Той ще бъде разположен на паркинга на Академия за музикално и танцово изкуство (АМТИИ) в периода от 17-и до 19-и, всеки ден от 10 до 18 часа.

На 28 септември преносимият парк ще стане част от Европейска седмица на спорта 2018 – Пловдив. Той ще се разположи удобно в Цар Симеоновата градина и ще очаква пловдивчани през целия ден.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).