PERSONA Резерва Мерло представено на сравнителните дегустации на списание БАКХУС в панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:22 / 18.02.2005
925
Изключително модерната и популярна марка PERSONA представи своето Мерло Резерва на сравнителните дегустации, част от семинара “Виното в ресторанта”, организиран от списание “Бакхус” и Международния панаир Пловдив. Присъстващите – хотелиери и ресторантьори с опит в предлагането на вина, успяха да уловят отличителния вкус на PERSONA сред останалите вина от сортовете мерло. На сравнителните дегустации те се насладиха на фините разлики и между различни вина от сортовете шардоне и траминер.
PERSONA Резерва Мерло е вино с изключително приятен нежен аромат на черни горски плодове, подправки и дим и с кадифен вкус, който завладява със своята мекота. Гроздето за вино PERSONA Резерва се отглежда във внимателно подбрани масиви в Тракийската низина и е под непрестанните грижи на енолозите на “Винпром Ямбол”, които прилагат най-модерни агротехнически практики за достигане на оптимални показатели.
Виното съзрява в дъбови бъчви от 225 л (т.н. барик) от американски, френски и български странджански дъб. Тайната на пикантния облик на виното е във внимателната и точна пропорция в смесване на купажи от отделните барици.
Вината от серията PERSONA, която изгражда на вътрешния пазар новия облик на един от най-големите български износители на вина, бяха отличени със сертификат “Вино на годината” на националните дегустации 2005.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).