Отвориха огромен Jumbo в мол Plovdiv Plaza на повече от 8500 кв.м площ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:27 / 08.11.2023
33243
Магазин Jumbo отвори врати в Plovdiv Plaza Mall. Това превръща търговският център най-големият в Южна България. Магазин Jumbo ще бъде със собствено работно време от 9 до 21 часа и ще предлага ваши детски играчки , стоки за дома, продукти за здраве и красота, потреби за офиса или за градината, както и огромно разнообразие и селекция за Коледа.

Гръцката верига за играчки и стоки за дома Jumbo още в началото на лятото съобщи, че приходите ѝ от продажби от българските и румънските ѝ дейности са нараснали с по 17% на годишна база през първото полугодие, малко под средния ръст от 20% в групата. Това дава сигурност на веригата, че още един по-достъпен обект ще бъде правилен ход и пазарът има нужда от по-достъпен магазин. Припомняме, че другият магазин от веригата в Пловдивска област се намира извън града.

От търговския център Plovdiv Plaza споделят, че през последните месеци са получавали ежедневно десетки запитвания, обаждания и коментари в социалните мрежи кога точно открива обектът. От управата на мола определят спрямо генерирания интерес като "събитието на годината“

През 2022 по данни на гръцката компания, приходите от продажби на Jumbo в магазините ѝ у нас са съставлявали почти 10% от оборота на цялата група и са допринесли за 11,4% от общата печалба преди данъци и такси. 

В България до днес имаше общо 9 магазина - четири магазина в София и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. От днес пловдивчани могат да се похвалят и с единствения към момента Jumbo в търговски център в областта.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).