Отново: Парк в "Южен" - дом и кръчма за пияници

Автор: Мария Морунова
Коментари (12)
10:55 / 05.10.2014
4471
Една година по-късно... читател на Plovdiv24.bg повторно алармира, че парк "Георги Кондолов" в "Южен" се е превърнал в кръчма за пияници.

"Здравейте! На първо място желая да Ви напомня с една ваша публикация за проблема: "Пияници превърнаха парк в "Южен" в кръчма и тоалетна, кметство и полиция ги погват".

Една година по-късно нищо не се е променило, даже напротив! След като беше събрана подписка от над 150 души, алармиран беше началника на 1-во РПУ, както и общината - нищо! Всичко, което органите на реда направиха, е да проверят личните документи на няколко индивида от групата, но това преди 7-8 месеца.

Нормалните хора с малки деца започнахме да избягваме въпросния парк. Не желая детето ми да вижда как се използват храстите за тоалетна и то на няколко метра от играещи деца! Не желая да вижда мъртво пияни "хора", спящи по пейките, скандали и спорове, които често завършват с бой, постоянни псувни, бутилки по земята, викове и т. н.

Тази група упорито се придържа към парка, поради факта, че магазините, намиращи се на ул. "Стефан Стамболов" 22 и ул. "Петър Васков" 27, продават наливен алкохол, разбира се, в противоречие с всякакви изисквания на НАП за бандерол и т.н.

Всичко това се случва между детска ясла, градина и училище.

Надявам се този път властимащите да вземат адекватни мерки, както спрямо групата алкохолици, така и срещу търговските обекти. Защитете децата и хората, които си плащат данъците от тази анархия!"

Репортер на сайта отнесе отново проблема до районното кметство в "Южен". От там се ангажираха да се предприемат необходимите мерки, проверки и санкции.

Виж коментарите (12)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).