Отлични инвестиционни възможности предлага "Индустриален парк Марково"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:18 / 20.10.2017
4324
"Индустриален парк Марково" е един от най-атрактивните проекти за инвеститорите в Пловдив с отличните си възможности за развитие, които предлагат от компанията инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп". Това стана ясно по време на първата национална конференция за индустриални имоти "Бгсклад", открита от заместник-министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

Според експерти в бранша водещо предимство за проекта са гъвкавите схеми за развитие, като изграждане на индустриални проекти по конкретно задание на инвеститорите, отличната локация на зоната, както и конкурентните цени на зоната спрямо други такива в региона. "Индустриален парк Марково" е с площ 158 000 кв.м и разполага с различни по големина парцели, подходящи за производствена, складова, търговска и обществено обслужващи дейности. Дава се възможност за обединяване и разделяне на парцелите, съгласно изискванията на бъдещите инвеститори и развитието на техните проекти.
 
Зоната е с изградена инфраструктура, като сред основните предимства е възможността за газификация, което допринася за по-голямата ефективност на бъдещите производства. В процес на изграждане е и вътрешна пътна мрежа. Това прави проекта още по-атрактивен за инвеститорите, които предпочитат да закупят парцел, с осигурен безпроблемен достъп и развит до фаза, в която могат да стартират инвестициите си веднага. 

Разположен в южната част на града, само на 14 км и с лесен достъп до автомагистрала "Тракия" и на по-малко от 5 км от Митница Пловдив, проектът е сред най-атрактивните в района. Добрата транспортна инфраструктура в района осигурява и достъп до железопътни линии, а само на 10 км. се намира Международно летище "Пловдив". В близост до "Индустриален парк Марково" преминават основни пътни артерии и три от паневропейските коридори.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).