Отлага се визитата на Славчо Атанасов в Донецк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
09:22 / 26.04.2011
1438
Отлага се посещението на кметът на Пловдив Славчо Атанасов в град Донецк, Украйна, научи репортер на Plovdiv24.bg от пресцентъра на общината. Както вече писахме, за официалната визита, Атанасов трябваше да тръгне днес. Според източници от община Пловдив, градоначалникът ни ще посети Донецк в края на месец май, тази година. 

Припомняме, че предстои побратимяването на Пловдив с най-мощния икономически град в бившата съветска република. Кметът на Донецк ще върне визитата в Пловдив през месец юни тази година.

Преди време, в общината бе представен почетния консул на Украйна, Димитър Атанасов Георгиев, чиито ресор е не само Южна България, а и цялата страна. Славчо Атанасов каза тогава, че с неговия избор Украйна уцелва десетката, защото е уверен, че новият почетен консул е човекът, който ще допринесе много за развитието на отношенията между България и Украйна.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
За високи стандарти и предимство при финансирането в културата се...
Пенсионер стана за резил в Пловдив, арестуваха го
Стреляха по градски автобус в Пловдив
Световноизвестна пловдивчанка направи голям жест
Най-вкусният фестивал в Пловдив се завръща
Шофьор на BMW с брутални действия към колега, просна го на земята...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).