Откриват нов информационен център в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:18 / 18.05.2008
2045
Издателство "ПРОСВЕТА - СОФИЯ" кани обществеността в Пловдив за откриването на нов информационен център в града. Тържеството е посветено на националния празник на българската просвета и култура - 24 май.

Издателство "ПРОСВЕТА - СОФИЯ"АД има намерение да превърне новия информационен център в активно притегателно средище за пловдивските учители и ученици от всички училища. В него ще бъдат представяни и обсъждани новите учебници и учебни помагала, съвременните педагогически технологии и европейски практики.

Всеки учител и учениците от пловдивските училища ще имат достъп до пълна информация за учебните книги, за новите помагала и научни поредици.

Новият информационен център ще предоставя възможност за контакт с авторските колективи и с редакторския екип с цел да се апробира учебното съдържание, залегнало в програмите на МОН.

Откриването ще се проведе на 20 май от 17 часа на улица "Свищов" 6, вход откъм улицата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).