Откриха нова площадка за фитнес на открито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:04 / 14.10.2011
2031
Без церемонии и много шум, кандидатът за кмет на Пловдив инж. Гиньо Матев даде старт на 4-тата поред площадка за фитнес на открито в "Тракия". Тя е в парка зад паметника на репресираните, където неотдавна беше открита площадка за кучета и действа WiFi зона с безплатен интернет. Матев съобщи, че със съдействието на мощна пловдивска фирма още напролет ще бъдат изградени наново поливните водопроводи в парка, за да бъде тук зелено дори и по време на августовските жеги.

Другата площадка за фитнес на открито, която е в действие от днес, е в квартал "Лаута", срещу новото кметство. На всяка площадка са поставени по шест уреда, за да действат пълноценно на всички мускулни групи на човешкото тяло. Шестата площадка за район "Тракия" ще е готова до средата на длугата седмица и ще е в квартал "Хан Крум". Първият открит фитнес в Пловдив беше изграден преди година отново в "Тракия" - насред "Ротари парк". Както е известно, в своите предизборни обещания Гиньо Матев предвижда безплатни фитнеси на открито за всеки пловдивски квартал.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии
Интересни рокади в пловдивската прокуратура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).