Откриха нова кучешка площадка в Пловдив с весел конкурс за домашни любимци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:42 / 14.01.2018
4045
Днес от 11ч. кметът на район "Централен" Георги Стаменов съвместно с Костадин Шанков и НПО "СПАСИ ЖИВОТ" символично преряза лентата на новозавършената кучешка площадка в района. Тя се намира на ъгъла на бул. "Найчо Цанов" и бул. "Санкт Петербург", непосредствено до надлез "Родопи".

Над 15 стопани се събраха на кучешката площадка, където техните любимци бяха наградени от Георги Стаменов. Журито в лицето на Костадин Шанков, председател на Пловдивското киноложко дружество, определи печелившите в няколко категории: "Най-сериозна прическа", "Дизертьор на конкурса", "Най-красива Снежанка", "Куче тежка категория". Медали бяха връчени и на 3-месечното чау-чау за "Куче-бебе на конкурса", както и на неговия собственик 3-годишния Наско за "Най-горд стопанин". Порода хъски беше единственият кавалер сред четириногите участници, който получи и съответния медал в тази категория. НПО "Спаси живот" доведе и двама любимци без дом, които получиха своите медали в категория "Най-сериозен характер".

Георги Стаменов благодари на съорганизаторите, своя екип и гражданите и пожела повече такива площадки в район "Централен" през 2018г. Кучешката площадка беше завършена в края на 2017г., отговаря на съвременните нормативи и е на стойност 22 хил. лв. През 2017г. районната администрация реализира паркинг за автомобили непосредствено до кучешката площадка.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).