От утре начисляват тока по новите цени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:19 / 30.06.2008
1079
Във връзка с въвеждането на нови цени на електроенергията, влизащи в сила от 1 юли, по решение на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, консумираната от клиентите електроенергия ще се отчита по нови тарифи, считано от тази дата. Цената на един киловатчас електроенергия за битови клиенти за дневна тарифа е 0,18210лв., а за нощна тарифа - 0,10669 лв.  

С цел да се защитят максимално интересите на клиентите на дружеството, ЕВН България Електроснабдяване АД дава възможност на своите битови клиенти допълнително да гарантират точността на отчитането за този период.

Клиентите, които считат, че няма да имат консумация след 1 юли до датата на ролиращото отчитане през юли и желаят сами да отчетат собствената консумация на електроенергия на 1 юли, както и клиентите, които не могат да осигурят достъп на отчетниците на EVN Bulgaria по регулярния график за юли, имат възможност да представят показанията на електромерите си в КЕЦ (Клиентски Енергоцентър) до 4 юли. За целта ще бъде предоставяна готова декларация, която може да бъде получена в КЕЦ. При попълване ú е необходимо да бъдат посочени ИТН и клиентски номер. Тези номера фигурират в последната получена от клиентите фактура за консумирана електроенергия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock
Оповестиха скандални схеми, по които ни "работят" от КАТ
Забравете за някои автобуси в късните часове, промените ще са фак...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).