От началото на мандата на Тотев Общината е спечелила 24 проекта за 218 млн. лв.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
15:01 / 06.08.2012
6168
От началото на мандата на новата управа на Пловдив в лицето на градоначалника Иван Тотев, Общината е спечелила 24 проекта на обща стойност 218 милиона лева, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това съобщиха зам.-кметовете Димитър Кацарски и Стефан Стоянов. Те признаха, че част от тези проекти са подготвени от управлението на екс кмета Славчо Атанасов, но се е наложило новата общинска администрация да преработи почти всички от тях. 

Вече ви информирахме за спечеления проект на стойност 3.5 млн.лв. по Националния Доверителен Еко Фонд, по който в Пловдив ще се санират и ремонтират 8 детски и учебни заведения в града. Днес Кацарски припомни и за спечеления такъв за подпорната стена на р. Марица, както и за двата мащабни, а именно транспортния и водния проект на града.

"От началото на този мандат Пловдив няма загубен или неодобрен проект, по който сме кандидатствали", отбеляза преди време по темата Иван Тотев


Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).