От днес пренасочват автобуси заради ремонт на бул. "Цар Борис III"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:31 / 26.07.2008
2929
Нова ВиК връзка и обратни води ще изгражда водното дружество на бул. "Цар Борис III-ти Обединител" през целия уикенд. Източното и западното платно на булеварда ще бъдат затворени в отсечката от ул. "Цанко Дюстабанов" до бул. "Христо Ботев". Във връзка с това се променят маршрутите на автобусите в района.

Автобуси по автобусни линии № 1 и № 27 ще се движат в посока север-юг по бул. "Цар Борис III-ти Обединител", бул. "Шести септември", бул, "Руски", ул. "Иван Вазов", ул. "Авксентий Велешки", бул. "Христо Ботев", бетонен мост, бул. "Македония" и по маршрута си. В обратна посока автобусите ще се движат по бул. "Македония", ул. "Кукуш", бул. "Найчо Цанов", бул. "Христо Ботев", бул. "Руски", бул. "Шести септември", бул. "Цар Борис III-ти Обединител" и по маршрута си.

Автобуси по автобусни линии № 7 и 26 ще се движат в посока север-юг по бул. "Цар Борис III-ти Обединител", бул. "Шести септември", бул. "Руски", бул. "Христо Ботев" в двете посоки.

Автобуси по автобусна линия № 11 ще се движат по бул. "Руски" ул. "Иван Вазов", ул. "Авксентий Велешки", бул. "Христо Ботев", бетонен мост, бул. "Македония" и по маршрута си. В обратна посока автобусите ще се движат по ул. "Охрид", ул. "Даме Груев", бул. "Найчо Цанов", бул. "Христо Ботев", бул. "Руски" и по маршрута си.

Автобуси по автобусна линия № 20 в посока север-юг ще се движат по бул. "Руски", бул. "Христо Ботев" и по маршрута си в двете посоки.

Автобуси по автобусни линии № 4 и № 44 и № 99 ще се движат в посока север-юг по бул. "Цар Борис III-ти Обединител", бул. "Шести септември", бул. "Източен" и по маршрута си в двете посоки.

Автобуси по автобусна линия № 37 в посока север-юг ще се движат по бул. "Шести септември",бул. "Руски", бул. "Христо Ботев", бул. "Найчо Цанов" и по маршрута си в двете посоки.

Тролейбуси по тролейбусна линия № 3 няма да се движат.

За горепосочения участък от бул. "Цар Борис III-ти Обединител" в определените дни и време тока в контактната мрежа ще бъде изключен.


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шеметен първи юни, нови обекти и единствен по рода си MakeUp Mast...
Дебора минути преди делото: Готова съм психически за разпита
Борислав Инчев, "Синя България": Трябват стимули за старите бълга...
Прочетете това и пак си помислете дали ще запалите цигара
В Пловдив започва по същество делото "Дебора"
Арменското училище в Пловдив чества 190 години


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).