От Автото отказаха коментар за бруталните сцени с техни ученици

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
11:32 / 25.10.2022
3184
"Нямам коментар по случая" - това заяви представител на ПГ по транспорт и строителни технологии "Гоце Делчев“ за побоя над осмокласник, за който Plovdiv24.bg съобщи ексклузивно.

Директорът бил ангажиран и не можел да разговаря с журналист от медията ни, каза представителят на гимназията по телефона, без да се представя. 

По информация на Plovdiv24.bg, 24 младежи са нанесли зверски побой над съученик в голямото междучасие в пловдивската професионална гимназия по автотранспорт. Пострадалото момче е изпаднало в безсъзнание и откарано в болница.

Инцидентът тръгнал от класната стая на 8-б. Група младежи нахлули в помещението и започнали да се бъзикат с първокурсниците и да ги наричат "зайци". Битото момче им отговорило за защита, а "нашествениците" излезли от стаята.

По-късно, в голямото междучасие, се засекли на двора. Там тийнейджърът се опитал да се извинява за думите си, но започнали да го удрят с юмруци и ритници и го свалили на земята. Когато от носа му потекла кръв, побоят бил спрян.

Директорът на училището още вчера е подал доклад за инцидента в РУО, а оттам са уведомили МОН. В рапорта се казва, че в резултат на сбиване едно момче е получило кръвотечение и му е оказана медицинска помощ, каза за Plovdiv24.bg началникът на РУО Антоанета Пакова. Очаква се днес да се представи втори доклад. 

По процедура директорът трябва да извърши разследване на случая и да предложи на педагогическия съвет какви санкции ще се наложат на побойниците. За инцидента е уведомена и полицията.

Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
11.11.2022 Побойниците от Автото са изключени от училището!
26.10.2022 Директорката на Автото: Ще предложа буйстващите ученици да бъдат преместени
25.10.2022 МВР Пловдив проговори за жестоката агресия в пловдивско училище
25.10.2022 Ексклузивно: Жесток побой в училище в Пловдив! 24 срещу 1!
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).