Освобождават управителя и контрольора на ДКЦ 5

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:46 / 18.01.2012
2863
Освобождаването на досегашния контрольор на ДКЦ 5 д-р Драган Тъпков и назначаването на нов ще гласуват на първото си заседание за 2012 г. съветниците на Пловдив, научи Plovdiv24.bg

От внесеното предложение на кмета Иван Тотев става ясно, че задължението на контрольора е да следи за опазване имуществото на дружеството. На 5 декември 2011 г. е извършена проверка на управлението на диагностично-консултативния център, а резултатите от нея очертават тенденция за влошаване на финансово-икономическото състояние на дружеството. 

Предвид това предложението на градоначалника е договорът с д-р Тъпков да бъде прекратен, а на длъжността да бъде назначена Катя Георгиева с основно месечно възнаграждение в размер на две минимални работни заплати.

Предлага се и освобождаването на управителя на здравното заведение д-р Пламен Фотев поради установени нарушения при сключване на договори за отдаване под наем и неумения за справяне с тежката икономическа ситуация, в която се намира ДКЦ-то. Засега ще бъде избран временно изпълняващ длъжността до назначаването на конкурс за това.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вторият обвиняем за бруталната катастрофа с "Порше Кайен" не се п...
Възстановяват щетите по булевард "Руски" след трагичния инцидент
Тежко отмъщение застигна шофьор на такси в Пловдив
В Пловдив оказаха голяма чест на испански дипломат
Кръгла маса за домашното насилие в Пловдив
Обучение за бърза реакция и евакуация при бедствени ситуации се п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).