Освежават таксиметровите стоянки в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:05 / 12.11.2018
4382
Специализираното звено на ОП "Чистота“ за боядисване и поддържане на елементи на техническата инфраструктура започна полагането на нова хоризонтална пътна маркировка на таксиметровите стоянки в Пловдив, съобщи директорът на общинското предприятие Иван Стоянов.

С бяла акрилатна пътно маркировъчна боя се освежават стоянките, разположени в "джобове“, а с жълт цвят се маркират паркоместата, обособени върху пътното платно. Част от обозначенията са също начупена линия и надпис "TAXI“. Маркировката се изпълнява по списък и приложени схеми, разработени от ОП "Организация и контрол на транспорта“, и е в съответствие с наредбата на МРРБ за сигнализация на пътищата.

Директорът на "Чистота“ Иван Стоянов увери, че предстои да бъдат освежени всички таксиметрови стоянки в града, като за целта ще се използва всеки работен ден с благоприятни климатични условия.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).