Осъдиха мъж предлагал дома си за публичен дом, както и наркотици

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:05 / 21.09.2010
20334
Пловдивският окръжен съд осъди на две години и десет месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим и глоба в размер на 7000 лв. подсъдимия Димитър Вълев, 64 г. Той беше признат за виновен в това, че на 07/08 април в гр. Пловдив без надлежно разрешително е държал с цел разпространение 0,77 г. хероин на стойност 50 лв. През периода септември 2005 г. - 07.04.2010 г. в гр. Пловдив с користна цел е предоставил систематически помещение - къща на ул. " Игрище Кубрат " на различни лица за полови сношения и блудствени действия като деянието е извършено по отношение на повече от 2 лица - Кремена К., Мария К. и Диана М.

Димитър Вълев живеел в гр. Пловдив в самостоятелна едноетажна къща. През септември 2005 г. Вълев решил жилището му да функционира като публичен дом, в който различни момичета срещу заплащане да предоставят сексуални услуги. В къщата работели Диана М., Мария К. и Кремена К. Организацията по работата в обекта и ръководството на тази дейност се извършвало от подсъдимия.

Той разпространил информация, че в къщата му има момичета, които предлагат сексуални услуги. Дори сложил червен фенер пред къщата си. Вълев определил тарифата - 80 лв. за стандартен секс на час, 60 лв. за половин час, 40 лв. за орален секс. Всяко едно от момичетата имало средно по 4 - 5 клиента на ден, а в някои дни по 6 - 7.

Тъй като момичетата, които предоставяли сексуални услуги в дома на подсъдимия, употребявали хероин, Вълев ги снабдявал с наркотици. Те му плащали хероина, освен това му давали част от парите, които получавали от предоставените сексуални услуги.

Вечерта на 07.04.2010 г. по повод получена оперативна информация, че в къщата се предоставят помещения за проституиране, дошли полицейски служители. В къщата бил подсъдимия, който консумирал алкохол с приятеля на Кремена К., който също живеел там и бил наркотично зависим. При извършения обиск, открили хероина у Вълев.

Делото се разгледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие - без разпит на свидетелите и вещите лица пред съда. Подсъдимият признава фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение. Затова му беше определено наказание под предвидения минимален размер.
Присъдата подлежи на обжалване в 15 дневен срок пред Апелативния съд.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Първа информация за пожара в УМБАЛ "Свети Георги"
Пожар в УМБАЛ "Свети Георги", евакуират 3 етажа
5,22% за "Величие" в Пловдив област, ГЕРБ води челната позиция
Батални сцени край Пловдив, мъж нападна полицаи с моторна резачка...
ГЕРБ-СДС с шанс за четвърти мандат от Пловдив област
За няколко часа изключват светофара до Гарата, полицаи ще регулир...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).