Осмина вдигнаха мерника на счетоводителката Александрина, става дума за много пари!

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
20:38 / 02.10.2019
22077
Счетоводителката Александрина Георгиева ще бъде съдена за измами с пари за трудов стаж, който не е заплатила, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според обвинението тя предлагала на хора, които нямат достатъчно години за стаж за получаване на пенсия, да им го купи, но взимала парите, без да изпълни обещанието си. За целта тя имало собствено дружество. Сумата, която счетоводителката е прибрала в джоба си, е в размер на близо 100 хиляди лева. 

Потърпевшите, които искат възмездие от Александрина в съда, са 8 на брой. Те бяха конституирани като граждански ищци и частни обвинители.

Адвокатът на обвиняемата Йордан Давчев поиска прекратяване на делото поради липса на документи от обвинителите, които доказват, че са дали парите на Георгиева и тя ги е взела. Според него без тези документи не може да се докаже вината на клиентката му.

Съдията прецени, че няма съществена причина за нарушаването на наказателното производство.

Темида определи мярка за неотклонение на Александрина "парична гаранция“ в размер на 3000 лева. Тя има право на обжалване. Разглеждането на делото ще бъде на 8 ноември. Тогава ще бъдат изслушани свидетелите и частните обвинители.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).