Още един от големите комплекси в Пловдив на финалната права

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
07:00 / 04.07.2022
9037
Новият жилищен комплекс, който расте между бул. “Шести септември“ и бул. “Марица" заявява все по-открито модерния си архитектурен облик.

Строежът на сградата е към своя край и придобиване на АКТ 16 за секции Г и В, чиито общи части вече греят с елегантен интериор. Северната част на комплекса, чиито тераси са с директен изглед към река Марица, е с напълно готова фасада, а стъклените парапети на терасите красиво отразяват водната повърхност и зеленината в непосредствена близост. От същата страна, разположени на кота нула и отворени за огледи, са търговските площи, които се отдават под наем. Концепцията на пространствата е да се превърнат в удобни и привлекателни места за услуги и отдих. Паркоместатата пред тях, тротоарната зона, както и подземният гараж също са в активен етап на финално изграждане.

Platinum Homes се ползва от удобството да е разположен до най-облагородената крайречна зона на Марица, която предоставя възможност за спорт и почивка. Велоалеята и детските площадки са също част от предимствата на локална инфраструктура.

Комплексът предлага разнообразни по квадратура и разположение апартаменти и в различна степен на завършеност.

Търговската политика на Platinum Homes осигурява гъвкави условия за закупуване на жилище в комплекса с помощта на изгодни месечни отстъпки в цената, специални преференции при банково кредитиране и индивидуално отношение към всеки клиент.

За повече информация:

0886 01 01 01 и 0886 033 044

www.platinumhomes.bg

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).