Оркестърът на Пловдивската опера подготвя съвмествен проект с Калин Вельов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:15 / 30.06.2015
1213
Оркестърът на Пловдивската опера подготвя съвмествен проект с Калин Вельов и група "Тумбаито" като част от проргамата Opera Open Light. Концертът "БГ Шлагер и Латино" обещава да възпламени със салса ритми публиката в кино "Орфей" на 14 юли от 21 часа. 

В програмата ще прозвучат любими български естрадни евъргрийни от 60-те и 70-те години , преработени в латино вариант. Включени са песни като "Ропотамо", "Нетърпение", "Една Девойка ме Попита", "Урок по Танци", "Болката от Ляво", "Тъмнокосо Момиче", "Сбогом Море", които са присъствали в челните позиции на музикалните класации на български електронни медии. 

В концерта ще се включат и танцови латино двойки. Оркестърът на Пловдивска опера ще изпълни и филмова музика от Борис Карадимчев. Дело на композитора са незабравимите песни от "Оставаме" и "Нашият град" от филма "Оркестър без име", "Хора и улици" от лентата "Момчето си отива", както и музика за филмите "Няма нищо по-хубаво от лошото време", "Куче в чекмедже" и др.

Билети за "БГ Шлагер и Латино" се продават на касата на Концертна зала, в Билете център пред Общината, както и онлайн в еventim.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Убийството в Кючука: Ударите са нанасяни както в изправено, така ...
Верижна катастрофа между няколко автомобила до Труд
Военни демонстрираха различни техники и тактики в Пловдив
Малшанс споходи десетки пловдивчани
2130 пловдивчани имат възможност да изпитат напълно непозната тръ...
Започна транспортирането под полицейски съпровод на машините за г...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).