Организират кръгла маса по повод проекта за защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:31 / 05.07.2008
798
В понеделник ще се проведе кръгла маса по повод стартирането на проект "Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост в община Пловдив". Проектът се финансира по програма ФАР 2005 , "Деинституционализация посредством предоставяне на услуги в общността за рискови групи " (Фаза 2) и се реализира от Община Пловдив в партньорство с Медицински колеж - Пловдив и СНЦ "Съюз на хората с увреждания - дружество Пловдив.

Кръглата  маса ще се проведе на 07.07.2008г.от 11.30 часа, в сградата на Община Пловдив, - Заседателна зала на тема "Социални услуги в общността за възрастни с умствена изостаналост". Целта на Кръглата маса е привличане на общественото внимание върху специфичните проблеми на възрастните хора с умствена изостаналост в Пловдив и активиране на отворен дебат за нуждата от социални услуги предоставяни в общността.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...
Напусна ни емблематична пловдивчанка
32 г. затвор за жестоко убийство в центъра на Пловдив. Жертвата е...
Гросмайстор Виктория Радева: ГЕРБ през годините доказаха, че са с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).