Опасност дебне шофьорите в подлеза под Централна поща!

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
08:48 / 21.08.2017
6265
Падащи парчета от перваза на подлеза под Централна поща. Така читател е озглавил сигнала си до редкацията на Plovdiv24.bg. Ето какво разказва пловдивчанинът:

Здравейте, тази вечер (б.ред. 20 август) минавайки през подлеза под Централна поща движейки се в посока от бул. "Княгиня Мария Луиза" към ул."Гладстон", върху предното стъкло на колата ми падна парче от облицовката, която е под парапета на пешеходната зона покрай Централна поща. Резултатът от срещата между камъка и стъклото е в полза на камъка. Стъклото не издържа. Ударът беше доста силен, имайки предвид височината, от която падна парчето. Моля да уведомите кмета на район централен г-н Стаменов (който се хвали колко гаража е премахнал и колко платени паркоместа е направил, че има много по-важни неща от това) или институцията, която отговаря за експлоатацията на съоръжението да бъдат взети спешни мерки и да бъдат премахнати нестабилните парчета, които застрашават живота и здравето на хората в преминаващите превозни средства...Предлагам на входа на подлеза под транспаранта "Пловдив - Европейска столица на културата 2019" да поставят и транспарант с надпис "Внимание - Падащи Камъни. Преминаването през подлеза е опасно за Вашето здраве и е на Ваша отговорност!". Прикачвам Ви и снимки.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).