Онанист учтиво поиска помощ от млада пловдивчанка, шокът бе огромен!

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
14:16 / 28.08.2017
31975
Девойка от Пловдив се свърза с Plovdiv24.bg, за да предупреди: "Здравейте. Пиша Ви с цел да предупредя всички и най-вече майки с деца и подрастващи за онанист, с когото се сблъсках в кв. "Мараша" в междублоковите пространства на ул. "Тунджа" в близост до зъботехническата лаборатория. Мъжът е на видима възраст 60-70 г., висок около 1.80 м., леко пълен. 

Спря ме, питайки дали наоколо има чешма, защото искал да си измие ръцете. Носеше бутилка с вода, която уж не искаше да хаби. Помоли ме да държа бутилката, докато си измие ръцете. Беше учтив, съгласих се да помогна. След като си изми ръцете, започна да повтаря, че има проблеми с простатата и се държеше за корема и се превиваше, сякаш много го боли. 

Попитах дали е добре и има ли нужда от помощ, стоях встрани и се оглеждах евентуално да извикам някого, защото не носех телефон в себе си. Когато се обърнах, се досещате какви действия извършваше. Тръгнах си по най-бързия начин, нямаше как да извикам полиция, докато се прибера, сигурно вече е изчезнал от мястото. Бъдете внимателни, тъй като този човек със сигурност не е с всичкия си и Бог знае какво може да направи, ако прилъже някое дете "да му помогне".

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).