Окончателно ликвидираха сметището до КАТ в район "Северен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:22 / 26.08.2011
2991
Окончателно бе ликвидирано огромното сметище пред КАТ на ул. "Напредък", което се намира в непосредствена близост до жилищните сгради и КАТ, съобщи д-р Ина Филипова - кмет на район " Северен". От години на това място се струпваше отпадък от всякакъв вид, най-често извозващ се нощем с каруци и автомобили. Всекидневно мястото се почистваше, но на следващия ден отново се появяваше струпан отпадък. Положихме неимоверни усилия да ограничим тези действия - сложихме заграждения, охрана, колите на " Чистота" извозват отпадъка всеки ден, но положението не можеше да бъда овладяно, заявиха от районната администрация.

След изграждането на градинката там и облагородяването на терена, реших, че трябва да се предприемат кардинални мерки. И се радвам, че от днес няма повече и следа от сметището. С помощта на техника от фирма "Драгиев и КО", за която помощ изказвам своята благодарност, почистеният терен вече е факт, сподели кметът на район "Северен". Предстои заравняване и валиране на терена. Искрено се надявам, че живущите ще опазят мястото и самите те ще следят стриктно за евентуални нарушители. Най-вече, защото там живеят и играят техните деца", каза още д-р Филипова.

Виж коментарите (6)

Още по темата (1):
20.07.2011 В район "Северен" ликвидираха незаконно сметище до мезонетите
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).