Огромен успех на IX фестивал за млади таланти "Пътят на изгряващите звезди"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:20 / 11.05.2015
1734
Вчера, при препълнена зала и с огромен брой участници, премина деветото издание на Фестивала за млади таланти "Пътят на изгряващите звезди", организирано и осъществено от екипа на предаването "Ася в страната на талантите" и Община Пловдив, Дирекция "Спорт и младежки дейности".

Участниците в деветото издание на Фестивала "Пътят на изгряващите звезди" бяха над 240. Освен от Пловдив, гостуваха и млади таланти от Хисаря, Стамболийски, Житница, Хасково и др. На сцената се изявиха пловдивски таланти на различни възрасти - децата от ЦДГ "Слънце", с ръководител Диана Спасова; Денс Студио "МагнИфик", с ръководители Нора МаршАха и Десислава Иванова; танцьорите от фолклорен танцов ансамбъл "Елика", с ръководители Пенка Зарева и Десислава Станчева; брейкърите от "Трабълмейкър Крю" към Народно Читалище "Христо Смирненски"; Балетна школа "Терпсихора", с ръководител Цветомира Гълъбова; младата и талантлива изпълнителка Вяра Антонова; известната вокалистка на пловдивски групи Христина Търновска; момичетата от "Хепи Гърлс" и други.

Традиционно Фестивалът се откри под звуците на Радецки марш, а танцьорите на Балет "Електра" изписаха с АРТ букви, съвтворени от малките художници в Ателието по рисуване, името на Фестивала - Пътят на изгряващите звезди. 

С помощта на художничката Карамфила Прахчарова, талантите от областта на изобразителното изкуство, сътвориха по време на Фестивала прекрасна изложба от детски рисунки. За публиката имаше томбола с много подаръци. 

Водещата на шоу-спектакъла Ася Антонова прикани публиката да се присъеди към каузата, която екипа на предаването "Ася в страната на талантите" е поел - Да помогнем на Криси да проходи! Кристияна е на 11 години и е с детска церебрална парализа. В момента е на лечение в клиника в Китай. Сумата, събрана от предишното издание на Фестивала е 358лв и 56ст. и вече е преведена по сметката на Криси. Целият Фестивал е заснет и скоро ще бъде излъчен в програмата на Пловдивска Обществена Телевизия.

Следващото издание на Фестивала е през месец октомври.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).