Огромен проблем за хиляди в Пловдив в най-неподходящия момент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:54 / 26.07.2023
30215
Изключително неприятна новина за хиляди в Пловдив. По-рано днес Plovdiv24.bg ви информира за проблеми с електрозахранването в града под тепетата. Сега вече има още един проблем за много хора, и то в един от най-горещите дни на годината.

ВиК аварии са засегнали части от улиците "Пере Тошев" и ул. "Генерал Данаил Николаев", където няма да има вода до 17,00 часа днес. Без водоподаване остават и в района на бул. "Александър Стамболийски", както и в жилищния комплекс "Томов плаза" заради аварирали водопроводи.

Редица населени места в Пловдивско също ще останат без вода днес. Това са ниска зона на Перущица, както и Кричим - бул. "Тракия" и бензиностанция "Петрол".

Нарушено водоподаване ще има и до 17,00 ч. в Зелениково. Без вода остава части от Белащица и селата Граф Игнатиево, Скутаре и Рогош. В хисарските села Беловица и Мало Крушево вода няма да има до 17,00 часа.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).