Огромен камион от Габровско матира шофьорите в Кючука!

Автор: Васил Динев
Коментари (13)
10:50 / 25.09.2017
8491
Огромен камион от Габровско създаде проблеми за шофьорите в Кючука. За това информира днес читателка на Plovdiv24.bg. Ето и разказа й: Здравейте, тази сутрин около 8:00 часа на ул. "Димитър Талев", срещу Пощата, станах свидетел на ситуация, която считам, че най-малкото не е редно да се случва. Става въпрос, че на съответната улица премина тежкотоварен и извънгабаритен камион, който изпочупи множество големи клони от дърветата до улицата, които паднаха на пътното платно, след което продължи своето движение по бул. "Никола Вапцаров" и най-вероятно е продължил да чупи клони по пътя си. 

Улица "Димитър Талев" е изключително натоварена по това време на деня и преминаването му през населено място създава сериозни предпоставки за ПТП. Поради многото падащи клони водачите на леките автомобили започнаха да се опитват да ги заобикалят и да навлизат в насрещното платно, цяло чудо е, че някой клон не падна върху автомобилите зад него. Освен това шофьорът на камиона реши да спре на автобусната спирка срещу Пощата, за да попита за посоката, като по този начин попречи на градския транспорт и създаде още по-сложна пътна обстановка. 

Не на последно място, в момента улицата е затрупана с доста големи клони и всеки един преминаващ автомобил е обречен да се сблъска с тях. Бих искала да дам гласност на случая, защото подобни ППС-та нямат право да навлизат в чертите на града.

Виж коментарите (13)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).