Обучават пловдивски студенти на дисекция на нос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 12.12.2017
1870
Бивши и настоящи студенти от
МУ - Пловдив:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Студенти от Медицинския университет-Пловдив ще имат възможността в двудневен курс на тема "Ендоскопска дисекция на нос, околоносни кухини и слъзни пътища върху кадавър". Той ще се проведе на 16 и 17 декември в Катедра по анатомия, хистология и ембриология към МУ-Пловдив и е организиран от Високотехнологичен център за трансфер на знания и здравни технологии "Интегрален център за лечение на тумори и травми на глава и шия" към УМБАЛ "Св. Георги" ЕАД и Катедра по УНГ Болести към МУ-Пловдив. Курсът се провежда и с любезното съдействие на Българско национално сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия, Българско ринологично сдружение. 

Ще бъдат осигурени работни станции за осъществяване на дисекциите. Целта на курса е повишаване на квалификацията на млади специалисти и специализанти в областта на ендоскопската хирургия и е подготовка за курса по ендоназална хирургия на тема "Диагностика и хирургично лечение на параназалните синуси и слъзните пътища с функционална ендоназална хирургия", който ще се проведе в Интегрален център към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив в периода 6 - 9 март 2018 година и ще включва операция на живо с гост оператори и лектори от чужбина, както и много водещи за страната специалисти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).