Общо събрание на Съюза на международните превозвачи в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:00 / 17.11.2018
4009
Днес от 16.00 ч. в парк-хотел “Санкт Петербург“ в Пловдив ще се проведе Общо събрание на Съюза на международните превозвачи (СМП), на което ще бъдат обсъдени проблемите с Мобилен пакет I, недостигът на шофьори и новите продуктови такси. Делегатите ще дискутират заплахите пред сектора, произтичащи от спорните теми в международен и вътрешен план и ще излязат с декларация за съвместни действия.  

Представители на Министерство на транспорта, съобщенията и информационните технологии ще представят позицията на ведомството по Мобилен пакет I в лично обръщение на транспортния министър Росен Желязков към делегатите. Зам.-министърът на транспорта Ангел Попов, евродепутатът Ангел Джамбазки и представители на администрацията на Европарламента от сектор "Транспорт“ ще участват лично във форума и ще се изкажат по дискутираните теми.    

Ще бъдат представени резултатите от проучване на СМП сред международните превозвачи от цялата страна за проблемите с недостига на шофьори и за загубите, които търпят секторът и националната икономика. 

Събранието ще излезе с декларация за общи действия за постигане на ефективни резултати по спорните зони и с позиция относно протестите като форма за решаване на проблемите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).