Общината търси гориво за милиони

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
08:50 / 16.10.2016
6474
Обявиха обществена поръчка за доставка на горива за нуждите на община Пловдив и структурните звена на стойност 3 333 333,33 лева без ДДС, научи Plovdiv24.bg.

Прогнозните количества необходимо гориво са 140 000 литра автомобилен бензин (А 98 Н със съдържание на биоетанол) и 680 000 литра дизелово гориво със съдържание на биодизел - Б6). По втората обособена позиция на поръчката - "Доставки на дизелово гориво (за отопление) до обекти на Община Пловдив" прогнозните количества необходимо гориво на година са от 55 000 литра.

Третата позиция е "Доставки на пропан-бутан за автомобили чрез система на зареждане при условията на безналично картово плащане". Изпълнителят трябва да предостави карти за безналично плащане, като за всеки автомобил на възложителя - Общината, се издава персонална карта. Картите трябва да бъдат издавани в срок до 5 работни дни след предоставяне на списък, съдържащ необходимата идентификационна информация за всяко МПС. 

По всяко време възложителят ще може да премахва или добавя МПС, които да бъдат зареждани в обектите на изпълнителя, като при всяка промяна следва да бъдат издавани нови карти. Всички разходи, свързани с издаване, закриване и обслужване на картите за безналично плащане ще бъдат за сметка на изпълнителя.

Прогнозно количество, необходимо на година, за това направление е 50 000 килограма.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).